Verkkouutiset

Palvelualojen ammattiliitto käynnistää postilakon tukitoimet

Palvelualojen ammattiliitto PAM kehottaa kaikkia kaupan alalla työskenteleviä lopettamaan Postin toimintoihin liittyvien töiden tekemisen asiamiesposteissa lakon aikana 2.-4. joulukuuta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

PAM:n puheenjohtaja Ann Selinin (sd.) mielestä Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU:n neuvottelujen tukeminen on välttämätöntä.

– Emme voi hyväksyä työnantajien tapaa, jolla he ovat toimineet työehtosopimusneuvotteluissa. Työnantajat ovat halunneet viedä Postin työehdot ja sopimisen sellaiselle tasolle, joka voisi levitä muillekin aloille, Selin sanoo tiedotteessaan.

Kehotus lopettaa Postin toimintojen käsittely kaupan alan asiamiesposteissa näkyy toimintojen hidastumisena ja joidenkin toimipisteiden sulkeutumisena.

– Annamme täyden tukemme PAU:n toimenpiteille ja osaltamme käynnistämme nyt tukitoimet. Olemme valmiina laajentamaan toimiamme, jos työnantajat jatkavat neuvotteluissa työehtojen polkemisen linjalla, toteaa Selin.

PAM on ilmoittanut tukitoimesta valtakunnansovittelijalle ja Kaupan liittoon. Ilmoitettu tukitoimi alkaa keskiviikkona 2.12. klo 6.00 ja päättyy perjantaina 4.12. klo 24.00.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)