Verkkouutiset

Sauli Niinistö otti vastaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin Punkaharjulla – katso kuvat

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ottanut vastaan Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin hotelli Punkaharjulla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vladimir Putin saapui torstaina Savonlinnan lentokentälle helikopterisaattueessa kahden aikaan iltapäivällä, josta hän jatkoi matkaansa Punkaharjulle, missä hän tapasi tasavallan presidentti Sauli Niinistön Hotelli Punkaharjussa keskusteluita ja tiedotustilaisuutta varten.

Niinistön on määrä keskustella Putinin kanssa muun muassa Itämeren alueen turvallisuudesta ja terrorismin vastaisesta taistelusta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Putin kutsuttiin Suomen vierailulle maan itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi.

Tapaaminen järjestetään hotelli Punkaharjulla eli entisessä valtionhotellissa, jota pyörittää nykyisin aiemmin huippumallina tunnetuksi tullut Saimi Hoyer.

Niinistö ja Putin järjestävät iltapäivällä keskusteluiden päätteeksi tiedotustilaisuuden.

Tiedotustilaisuuden jälkeen presidentit siirtyvät höyrylaivalla Savonlinnaan juhlaillalliselle, jonka jälkeen Bolshoi-teatteri esittää Olavinlinnassa Jolanta-oopperan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)