Verkkouutiset

Kokoomusnuoret vaatii loputkin kaupan esteet vauhdilla alas

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov vaatii, että kaupan alalla toiminutta esimerkkiä pitäisi seurata myös muualla yhteiskunnassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaupan Liitto kertoi maanantaina kauppojen aukioloaikojen vapauttamisen luoneen tänä vuonna 2500 uutta työpaikkaa kaupan alalle. Niin päivittäistavarakaupan kuin tavaratalokaupan liikevaihto on myös noussut.

– Kauppojen aukioloaikojen vapauttaminen on hyvä esimerkki siitä, että antamalla ihmisille ja yrityksille tilaa, luodaan talouteen kasvua “tyhjästä”. Nyrkkisääntönä on syytä muistaa, että talouden toimeliaisuuden lisäämiseksi tarvitaan tukieurojen sijaan vain lisää vapautta, sanoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän toteaa, että kaikki keinot, jotka luovat Suomeen lisää työtä, pitäisi saada käyttöön.

– Aukioloaikojen vapauttaminen on hyvä esimerkki siitä, että sellaisia keinoja myös on. Muutos ei maksanut mitään, mutta vaikutukset talouskasvuun ja työllisyyteen ovat merkittävät, sanoo Sazonov.

Hänen mielestään määrätietoista työtä sääntelyn keventämiseksi on jatkettava.

– Seuraavaksi tulee tarttua erityisesti apteekki- ja liikennesääntelyyn. Uskon myös hallituksen kaavaileman alkoholilainsäädännön keventämisen johtavan kaupankäynnin ja myynnin toivottuun piristymiseen, Sazonov sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)