Verkkouutiset

Kristillisdemokraattien visiona kristillisille arvoille rakentuva lähimmäisyhteiskunta

Kristillisdemokraattien vastaus hallitustunnustelija Juha Sipilän (kesk.) kysymyksiin korostaa talouden kuntoon saattamista sekä lapsimyönteistä väestö- ja perhepolitiikka.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattinen visio vuodelle 2025 on, että Suomi on sosiaalisesti oikeudenmukainen, turvallinen, perheystävällinen, yritteliäs, innovatiivinen, kilpailukykyinen ja taloudellisesti menestyvä, yhteisöllinen, kestäville kristillisille arvoille rakentuva lähimmäisyhteiskunta.

Puolueen eduskuntaryhmän mukaan vision toteuttaminen vaatii rohkeutta uudistaa rakenteita ja turvata maamme kilpailukyky.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Kestävän kehityksen ja talouden edellytyksenä on vahva ja demokraattinen kansalaisyhteiskunta sekä lapsimyönteinen väestö- ja perhepolitiikka, KD sanoo.

Kristillisdemokraattien keskeiset tavoitteet tulevaan hallitusohjelmaan ovat julkisen talouden tasapainottaminen ja kilpailukyvyn vahvistaminen. Niin ikään puolue haluaa yritysystävällisen toimintaympäristön, joka johtaa työpaikkojen luomiseen ja työttömyyden vähentämiseen.

Kristillisdemokraatit haluaa myös, että perhepolitiikka nostetaan päätöksenteon keskiöön. Nii ikään köyhyyttä, eriarvoisuutta ja syrjäytymistä on vähennettävä.

Puolue perää myös sote-uudistusta, joka turvaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä perus- ja erikoispalveluiden integraation sekä lähipalvelut.

Kristillisdemokraattien mukaan puolueen keskeisten tavoitteiden perimmäisenä tarkoituksena on työllisyyden parantaminen ja hyvinvoinnin lisääminen sekä tasainen jakautuminen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)