Verkkouutiset

Keskustan Anttila: Sinipunapuolueiden tavoitteiden uskottavuus poikkeuksellisen heikko

Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vyöryttää täyslaidallisen päähallituspuolueiden niskaan. Hänen mukaansa SDP:lla ja kokoomuksella ei ole edellytyksiä arvostella muita puolueita, eikä vaalitavoitteillakaan uskottavuutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja ja entinen ministeri Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) arvostelee voimakkaasti hallituspuolueita. Hänen mukaansa hallitus epäonnistui vaalikaudella kaikissa keskeisissä ohjelmatavoitteissaan työttömyyden alentamisesta alkaen.

”Suomessa on lama ja suurtyöttömyys. Maamme on konkurssin partaalla”, Anttila sanoo tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hänen mukaansa SDP tai kokoomus eivät pääse näitä asioita vaaleissa pakoon. Hän kyseenalaistaa myös puolueiden esittämien hallitusohjelmatavoitteiden uskottavuuden.

”Nämä tosiasiat vievät niin kokoomukselta kuin SDP:ltä edellytykset arvostella muita puolueita. Samoin sinipunapuolueiden seuraavaa vaalikautta koskevien esitysten uskottavuus on poikkeuksellisen heikko.”

Säästöissä on Anttilan mielestä kysymys vakavista asioista, eikä niillä pidä käydä huutokauppaa. Esimerkiksi 1,5 miljardia euroa tarkoittaisi hänen arvionsa mukaan lapsilisien lopettamista kokonaan. Hänen mukaansa vaaleissa on kyse siitä, jatkuuko nykymeno vai muuttuuko politiikka.

”Jokainen ottaa äänestäessään kantaa myös seuraavaan pääministeriin. Jos haluaa muutosta politiikkaan ja Juha Sipilän pääministeriksi, pitää äänestää keskustaa.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)