Verkkouutiset

Keskustan Mikko Kärnä ja PS riidoissa: Kumpi esitti veroa moottoripyörille?

Keskustan kansanedustaja syyttää verosta perussuomalaisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) ja perussuomalaiset syyttävät toisiaan moottoripyöräveron ajamisesta.

Kärnä ja Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila väänsivät asiasta ensin Twitterissä, jossa Kärnä syytti Voutilaa ja perussuomalaisia väärän tiedon välittämisestä.

Kärnä lähestyi Voutilaa myös yksityisviestillä, jonka nuorisojärjestön puheenjohtaja julkaisi. Siinä Kärnä sanoo ”tykittävänsä täydellä somen ja perinteisen median voimalla”, jos Voutila ei pyydä anteeksi.

Kärnä lähetti asiasta lehdistötiedotteen lauantaina. Tiedotteessa Kärnä hämmästelee väitettä, että nyt pohdinnassa oleva moottoripyörävero olisi keskustan suunnittelema.

– Tämä ei pidä paikkaansa. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vaati itse ”huvikuunareiden” ja ”juppiskoottereiden” verotusta hallitusohjelmaan. Tämä kaikki tapahtui perussuomalaisten vaatimuksesta, Kärnä väittää.

Kärnän mukaan myös moottorikelkat oli alkujaan tarkoitus laittaa verolle, ja ajatuksen takana olivat perussuomalaiset.

Twitterissä keskusteluun osallistuneen perussuomalaisten ministeriryhmän erityisavustajan Juha Halttusen mukaan venevero oli PS:n esitys, mutta moottoripyörävero ei.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)