Verkkouutiset

Uutissuomalainen: Anne Bernerille vankka tuki keskustan eduskuntaryhmältä

Keskustan kansanedustajien mielestä liikenneverkkoselvitys ei heikentänyt Anne Bernerin mahdollisuuksia toimia ministerinä, kertoo Uutissuomalainen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan eduskuntaryhmä luottaa yhä vahvasti liikenne- ja viestintäministeri Anne Berneriin (kesk.), selviää Uutissuomalaisen kyselystä.

Uutissuomalainen tavoitti keskiviikkona keskustan 49 kansanedustajasta 38. Kun puolueen kuusi ministeriä jätettiin kyselyn ulkopuolelle, vastausprosentiksi saatiin lähes 90.

Tavoitetuista vain kansanedustaja Markku Pakkanen arvioi kohun rapauttaneen Bernerin uskottavuutta. Viisi edustajaa ei halunnut arvioida Bernerin asemaa.

– Taustat olisi pitänyt hoitaa paremmin, Pakkanen sanoi.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen sanoi, että prosessit olisivat voineet mennä toisella tavalla, mutta hän korostaa, ettei kohu heikentänyt Bernerin edellytyksiä toimia ministerinä. Varapuheenjohtaja Markus Lohi vakuutti samaa, mutta sanoo, että hallituksessa on käytävä pelisääntökeskustelu.

– Kokoomus ja perussuomalaiset käyttivät tilaisuutta hyväkseen, koska kuntavaalit ovat tulossa, kansanedustaja Lasse Hautala sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)