Verkkouutiset

Vaalien veikkauskertoimet julki: Demarivoitolla kunnon tili

Unibetin julkaisemien kertoimien perusteella keskustan vaalivoittoa pidetään hieman kokoomuksen voittoa todennäköisempänä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Unibet on avannut ensimmäiset eduskuntavaalien vedonlyöntikohteet.

Kertoimien mukaan elokuun gallupeissa niukasti maan suosituimmaksi puolueeksi noussut keskusta on vaalien voittajapuolue ja Juha Sipilä Suomen uusi pääministeri. Kertoimien perusteella myös Timo Soini ottaa ministerisalkun seuraavassa hallituksessa.

”Oppositiopuolueen nousujohteessa oleva kannatus enteilee hyvää ensi kevään eduskuntavaaleja ajatellen”, Unibet toteaa tiedotteessaan.

Yhtiö uskoo kertoimella 1,75 keskustapuolueen olevan vaalien voittaja. Vaalivoitosta toiseen kulkeneen kokoomuksen on sen sijaan tyytyminen kakkossijaan kertoimella 2,15.

Yhtä lailla keskustan vaalivoiton myötä Unibet uskoo Juha Sipilän nousevan Suomen seuraavaksi pääministeriksi kertoimella 1,78.

Ministeripesti on yhtiön mukaan luvassa vihdoin myös Timo Soinille. Soinin ministeripaikan kerroin on 1,75. Paikatta jäämisen kerroin on Soinin kohdalla 1,95.

Sosiaalidemokraattien vaalivoitolla voisi netota hyvän tilin. SDP:n vaalivoiton kerroin on 8,50. Unibet povaa demareille kuitenkin yli 15 prosentin äänisaalista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)