Verkkouutiset

Kokoomuksen Susanna Koski: SDP:n puheet soten kaatamisesta ovat vastuuttomuuden huippu

Kansanedustajan mukaan hoitoa tarvitsevat ihmiset eivät saa joutua SDP:n pelinappuloiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski arvostelee SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan puheita sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksesta. Feldt-Rannan Pohjalaisessa esittämät puheet sote-uudistuksen kaatamisesta ovat Kosken mukaan osoitus SDP:n politiikan vastuuttomuudesta.

”Demarit osoittavat politiikkansa vastuuttomuuden uhitellen uudistuksen jarruttamisella tai kaatumisella. Hoitoa tarvitsevat ihmiset eivät voi joutua demareiden pelinappuloiksi”, Koski sanoo tiedotteessaan.

Valinnanvapaus tulee hänen mukaansa mahdollistamaan oikea-aikaisen hoitoon pääsyn kaikille ihmisille.

”Tämä uudistus auttaa nimenomaan pienituloisia ja kaventaa hyvinvointieroja, jotka ovat syntyneet työterveyden piirissä ja sen ulkopuolella olevien ihmisten välille” Koski sanoo.

SDP on hänen mukaansa keskittynyt syyttelemään sote-alan yrityksiä, jotka Kosken mukaan eivät ole ongelmien alkusyy mutta voivat olla sen ratkaisu. Nykyjärjestelmän puolestapuhujiksi ei hänen mukaansa kannata oppositionkaan ryhtyä.

”Vuosia on harmiteltu hoitoon pääsyn hankaluutta. Sote on nimenomaan uudistus, joka ratkaisee kohtuuttoman pitkään jatkuneita epäkohtia helpottaen erityisesti hoitoon pääsyä”, Koski sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)