Verkkouutiset

Eija-Riitta Korholan mielestä ulkonäkörasismi on Suomessa pohjatonta

Euroopan Parlamentista pudonnut Eija-Riitta Korhola ihmettelee, että hänen tekstinsä löydetään vasta nyt.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viikko sitten eurovaaleissa kokoomuksen toiselle varasijalle jäänyt Eija-Riitta Korhola julkaisi maanantaina blogitekstin ’Näitä kirjeitä sataa’. Korholan mukaan hänen saamansa kirje on tyypillinen esimerkki ”jota nyt sataa ovista ja ikkunoista. Ei edes säälitä”.

Kirjeen kirjoittaja pahoittelee Korholalle pitäneensä häntä ”’vain’ (erittäin!) hyvännäköisenä viihdeosaston kansikuvanaisena” ja pyytää anteeksi, ettei löytänyt häntä ennen vaaleja.

– Minkäs minä sille voin, että jos olen kirjoittanut ihan ajattelevan ihmisen tekstejä ja blogeja jo viisitoista vuotta, joku löytää minut poliitikkona vasta nyt, Eija-Riitta Korhola toteaa.

– Mutta mitä siitä voi oppia? Kai sen että ulkonäkörasismi on Suomessa ihan pohjatonta. Se sumentaa pään ja ajatukset, se torppaa vastaanottokyvyn. Etenkin kun en ole koskaan antanut haastattelua, jonka aiheena ei olisi ollut työ, hän jatkaa.

Korhola ihmettelee, mitä kirjoittajalle voisi sanoa.

– Ansaitsette kilpailukykyämme tuhoavat poliitikot ja rikkidirektiivijengin? Ja jokin hyvä voimasana kapteeni Haddockilta? Voi turskan perkeet! Voi brontosauruksen sivupersoona, voi ektoplasman varjokuva!, hän hahmottelee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)