Verkkouutiset

HS: Jussi Halla-aho uskoo pyrkivänsä perussuomalaisten johtoon

Europarlamentaarikon mukaan "kieltäytyminen käy päivä päivältä vaikeammaksi".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan parlamentin jäsen Jussi Halla-aho sanoo Helsingin Sanomissa lähtevänsä todennäköisesti ehdolle perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

– Minulla ei ehkä ole (puheenjohtajaksi) kauhean suurta henkilökohtaista paloa, mutta ymmärrän myös viestit, joita kentältä tulee. Laajalle levinnyt tuntemus perussuomalaisten keskuudessa on, että äänestäjille tärkeät asiat eivät korostu perussuomalaisten politiikassa ja ulostuloissa riittävästi, Jussi Halla-aho toteaa HS:lle.

Hänen mukaansa ”osa äänestäjistä on pettynyt perussuomalaisten linjaan muun muassa maahanmuuttopolitiikassa” ja ”kyllä tämä juna kovasti on menossa siihen suuntaan, että kieltäytyminen käy päivä päivältä vaikeammaksi”.

Puheenjohtaja valitaan kesäkuun puoluekokouksessa. Puheenjohtaja Timo Soini ei ole kertonut, hakeeko hän yhä jatkokautta.

Jussi Halla-ahon mukaan perussuomalaisten kannattaisi pohtia tarkkaan, kannattaako presidentinvaaliin asettaa omaa ehdokasta lainkaan. Halla-aho viittaa Sauli Niinistön vahvaan kannatukseen.

– On syytä miettiä, kannattaako lähteä vaaleihin, joissa voi vain hävitä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)