Verkkouutiset

Yle: Perussuomalaisten Saarakkala vaatii kokousta hallituksessa jatkamisesta

Kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala (ps.) vaatii Yle Uutisten haastattelussa puolueen johtoa järjestämään puolueen johtavien elinten kokouksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vesa-Matti Saarakkala vakuuttaa olevansa tosissaan, kun hän vaatii puolueen eri elinten yhteiskokousta hallituksessa jatkamisesta. Aiemmassa tiedotteessaan hän lupasi erota eduskuntaryhmästä, jos yhteiskokousta ei järjestetä.

– Ajattelin omalta osaltani kertoa, että olen tämän vaatimuksen kanssa tosissani. Se on tässä takana, Saarakkala kertoo Ylelle.

Saarakkalan mukaan hän ei kertonut puolueensa johdolle etukäteen vaatimuksistaan yhteiskokouksen järjestämisestä.

– Tietenkin toivon, että kokous järjestetään. Kun aikanaan tämä kyseinen yhteiskokous on antanut mandaatin osallistua tällä ohjelmalla hallitukseen, niin pitää kysyä, että voidaanko edelleen jatkaa. Onko meillä edelleen se mandaatti tällä yhtälöllä toimia, hän sanoo.

– Minä ainakin kansanedustajana haluan mandaatin, jos näin todella puolueväki haluaa jatkaa.

Kansanedustaja muistuttaa myös, että suomalaisten etujen leikkaamista ei voi perustella taloudellisilla syillä, kun samaan aikaan ”meillä on piikki täysin auki tässä maahanmuutossa”:

Saarakkalan mukaan päätösten tekoon ei ole paljoa aikaa, ehkä muutamia viikkoja.

Kokousta on ajanut voimakkaasti perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)