Verkkouutiset

Wille Rydman: Keskustan kanssa hullutukset voitaisiin estää

Kansanedustajan mukaan moni keskustan riveissä on kauhuissaan ISIS-perheiden siirrosta.

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman kehuu oppositiopuolueiden päätöstä lähteä mukaan yhteiseen välikysymykseen al-Holin leiriläisistä.

Opposition mukaan on herännyt perusteltu kysymys siitä, ovatko ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) ja hallitus menetelleet lainmukaisesti.

– On erinomainen asia, että oppositiopuolueet toimivat yhtenä rintamana kysymyksessä, joka on kansallisen turvallisuuden kannalta erittäin vakava. Hallitus leikittelee suomalaisten hengillä, kun se mitä ilmeisimminkin kaikessa hiljaisuudessa on suunnitellut ISIS-taistelijaperheiden siirtoa Suomeen, Wille Rydman kirjoittaa Facebookissa.

Hänen mukaansa ainakin hallituspuolue keskustan riveissä moni kansanedustaja on aivan yhtä kauhuissaan kotiuttamiseen tähtäävistä suunnitelmista.

– Nyt kysymys onkin siitä, haluaako keskusta jatkaa vihervasemmistolais-rkp:läisen kukkahattupolitiikan takuumiehenä, vai huomaisiko se paikkansa löytyvän pikemminkin tästä meidän joukostamme. Yhdessä keskustan kanssa meillä olisi enemmistö ja saisimme nämä hullutukset estettyä, Rydman sanoo.

https://www.facebook.com/WilleRydman/posts/10156832155003733

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)