Verkkouutiset

Vihreiden kansanedustaja Noora Koponen. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Vihreiden kaksi kansanedustajaa muutti kantansa Natoon

Venäjän toiminta on saanut puolueen edustajia pohtimaan linjaansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden kansanedustaja Noora Koponen kertoo, että hän on muuttanut omaa kantaansa Suomen Nato-jäsenyydestä.

– Viime viikolla vastasin (Helsingin Sanomien) kyselyyn Natoon liittymisestä olevani epävarma, mutta eilisen jälkeen takki on kääntynyt. Kyllä Natoon, Noora Koponen twiittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Toinen vihreiden kansanedustaja Sofia Virta toteaa myös, että hän on alkanut kannattaa Suomen liittymistä puolustusliitto Natoon.

– Politiikkaan lähtiessäni olin eduskuntavaaleissa sitä mieltä, että Nato-jäsenyyttä tulisi vakavasti harkita. Viime aikoina olen yhä vahvemmin ollut sitä mieltä, että Natoon tulisi liittyä ja päätös tehdä ennen kuin on liian myöhäistä. Nyt toivon, että Suomi olisi jo Natossa, Sofia Virta kirjoittaa Twitterissä.

Aiemmin oman myönteisen Nato-kantansa on tuonut esiin puolueen varapuheenjohtaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Atte Harjanne.

– Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys selkeyttäisi Euroopan turvallisuusjärjestelyitä ja edistäisi maanosan vakautta ja turvallisuutta, Harjanne kirjoitti joulukuussa blogissaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)