Verkkouutiset

Vesti-julkaisun otsikko: ”Suomalaisdiplomaatti: USA on valmis tuhoamaan Euroopan”

Putin-myönteisenä tunnettua suomalaislakimiestä on haastateltu lännen pahuudesta Vesti-lehdessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vesti.lv on haastatellut ”suomalaista lakimiestä, lähimenneisyydessä Euroopan Neuvostossa ja YK:ssa diplomaattina toiminutta Peter Iiskolaa”. Kuvituksena on käsitelty kuva, jossa Pariisin Eiffel-torniin osuu ohjuksia.

”Jos Euroopan parlamentti ei nopeasti muuta suhtautumistaan Venäjään ja USA:an, on maailma syksyllä uuden kauhean sodan kynnyksellä”, ingressissä todetaan Peter Iiskolan sanovan.

Ex-diplomaatti kertoo tajunneensa, että ilman (lännen) ulkopuolista puuttumista Ukrainassa ei olisi alun perin tapahtunut mitään. USA on hänen mukaansa lähinnä nukketeatterin vetäjä, joka investoi Ukrainan vallankumoukseen viisi miljardia dollaria.

Peter Iiskola kertoo laajassa kysymys-vastaus -haastattelussa, että hänen mielestään Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsia pakotettiin allekirjoittamaan sopimus EU:n kanssa, pankkiirit päättävät kaikesta länsimaissa, EU ei ole demokraattinen instituutio, Ukrainaa johtaa juntta, EU:n ja USA:n todellinen tavoite on vallankumous tai -kaappaus Venäjälle ja USA:lle oli kova isku tajuta, että Venäjä on rakentamassa Euraasian unionia.

Iiskolan mukaan länsi piti Venäjästä, kun se oli lännen häikäilemättömien nukkien ja oligarkkien käsissä, mutta Vladimir Putin on pysäyttänyt tämän.

EU:n laajentumista Iiskola sanoo Lebensraumin haluamiseksi. Kyseessä on viittaus Natsi-Saksaan.

Hän kertoo, että suomalaisista 70 prosenttia on Natoa vastaan, mutta presidentti on tässä asiassa hiljaa kuin hiiri. Iiskola sanoo Vestille, myös, että Suomen hallitus valmistelee sopimusta Naton kanssa piilossa kansalaisilta.

– Näissä maissa on hullua venäläisvastaista propagandaa. Ja monet, valitettavasti, uskovat sitä. Mutta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa laulamasta USA:n lauluja. Muuta kuin sota, Iiskola toteaa lopuksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)