Verkkouutiset

Venäjä avaa kaikki portit rajalta, ihmisvyöry Suomeen – Ilkka Remes -kirja luo kauhua rajakaaoksesta

Uutuusdekkarissa piirretään esiin Suomea uhkaava ennen kokematon sodankäyntitapa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kirjailijanimimerkki Ilkka Remeksen edellisessä jännityskirjassa Jäätyvä helvetti (WSOY 2015) Venäjä laittoi Suomen polvilleen helmipakkasilla sähköt ja viestiyhteydet katkaisemalla ja miehitti Ahvenanmaan ja Hankoniemen. Uutuusteos Kiirastuli (WSOY) jatkaa tilanteesta.

Kirjassa Juha Sipilän II hallitus, jossa pohjaa laajennetaan kristillisdemokraateilla ja Rkp:lla, solmii USA:n kanssa yhtäkkiä kahdenvälisen puolustusliiton. Suomeen saapuu Operation Frozen Freedomissa amerikkalaisjoukkoja. Raivostunut Venäjän presidentti Jegor Mihailov käynnistää Operaatio Navodnenien, ”tulvan”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Navodneniessa Suomen itärajalle aletaan Venäjällä lähettää kiihtyvästi heillä olevia kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita kolmansista maista: Irakista, Afganistanista, Syyriasta, Pakistanista. Venäjän ulkoministeri toteaa, ettei heitä oteta takaisin, koska he ovat olleet maassa alun perinkin valheellisin perustein. ”Emme voi pysäyttää heitä”.

Tulijoita kärrätään ja lähetetään Suomen rajan yli kiihtyvällä tahdilla, myös organisoidusti pieninä ryhminä metsien läpi maastosta. Heitä yritetään käännyttää rajanylityspisteiltä takaisin, mutta Venäjä ei ota heitä vastaan. Ei-kenenkään maalle ja rajataajamiin pakkautuu massoittain väkeä.

Maahan tunkeutuneita ryhmiä otetaan kiinni ympäri Suomea. Kaaosta ja yhteenottoja alkaa syntyä.

Järjestelykeskusten ollessa riittämättömiä Suomi muuttaa siviililentokenttiä leirikäyttöön. Tohmajärvellä 300 tulijaa on sullottu tenniskentille, Kiteellä 4 000 ihmistä lentokentälle. Varaudutaan myös tilanteisiin, joissa tulijajoukkoja vastaan joudutaan käyttämään uusimman teknologian joukkoasetta.

Mutta rajan taakse on tuotu lähtökäskyä odottamaan vielä paljon enemmänkin ihmisvirtaa.

Samaan aikaan Venäjä käy myös operaatio Suomi-neitoa. Siinä vaikutetaan netissä ja myötämielisten suomalaisten vaikuttajien kautta kansalaisten asenteisiin uskottelemalla, että epävakaus ja islamilainen ihmisvyöry ovat amerikkalaisten tulijoiden syytä. Kahtiajakautunut maa on veitsenterällä. Hallituksessa rivit repeilevät ja päädytään jo toteamaan, että amerikkalaisten tulo on keskeytettävä.

Ilkka Remes kertoo Aamulehdessä, että hän sai idean kirjaansa rajavartiolaitoksen työntekijän tokaisusta viime syksynä.

– Hänen mukaansa itärajan valvonnasta vastasivat käytännössä venäläiset – ja jos nämä syystä tai toisesta alkaisivat päästää tulijoita läpi, emme Suomessa mahtaisi asialle käytännössä mitään, Remes siteeraa AL:ssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)