Verkkouutiset

Uponor käynnistää tuotannon Venäjällä

Uponor avasi torstaina tehtaan Annolovoon Leningradin alueella osana yhtiön kasvusuunnitelmia Venäjällä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tuotantolaitos on suunniteltu tuottamaan miljoona metriä Ecoflex-eristeputkea paikalliseen lämmönjakeluun vuosittain sekä vastaamaan Venäjän ja muiden IVY-maiden kysyntään.

– Olemme yhtiönä toimineet Venäjällä jo 20 vuoden ajan, ja olen iloinen siitä, että myös tuotantomme käynnistys on nyt edennyt sujuvasti. Uskon, että Venäjän kasvavat markkinat ja erityisesti Pietarin alueen energiamarkkinat tarjoavat pitkällä aikavälillä vakaan pohjan uudelle tuotantolaitokselle ja paikalliselle henkilöstöllemme, sanoo Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakoski yhtiön tiedotteessa.

Muoviputkien osuus Venäjän markkinoilla on tällä hetkellä 30–35 prosenttia ja segmentti kehittyy voimakkaasti. Erityisesti energiatehokkaiden tuotteiden kysyntä kasvaa Venäjällä, mikä paikallisen tuotannon ja kehittyneiden logistiikkamahdollisuuksien myötä auttaa Uponoria vastamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä tehokkaammin.

Uponorin Ecoflex on muoviputkijärjestelmä, joka on suunniteltu veden ja lämmön kuljettamiseen sekä rakennuksen sisällä että niiden välillä.

Järjestelmää käytetään lämmitys- tai jäähdytysverkostoihin sekä lämpimän ja kylmän veden jakeluun. Eristetyt putket vähentävät lämmön karkaamista tai ei-toivottua lämpenemistä myös suuremmilla etäisyyksillä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)