Verkkouutiset

Työttömien Valtakunnallinen Yhteistoimintajärjestö vaatii aktiivista työllisyys- ja sosiaalipolitiikkaa

Työttömien Valtakunnallisen Yhteistoimintajärjestön mielestä Suomi saataisiin nousuun aktiivisemmalla työllisyys- ja sosiaalipolitiikalla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

TVY:n puheenjohtajan, kansanedustaja Satu Taavitsaisen (sd.) mukaan Juha Sipilän (kesk) hallituksen resepti ongelmiin on väärä. Leikkauspolitiikka ei hänen mukaansa ole saanut missään maassa aikaan kasvua ja työllisyyttä.

– Sipilän hallitus ei edes pyri ehkäisemään pitkäaikaistyöttömyyttä. Yli vuoden työttömänä olevien määrä on kasvanut rajusti ja hallitus pahentaa tilannetta leikkausvalinnoillaan. Vaarana monella työttömällä on pysyvä syrjäytyminen työelämästä, arvioi Taavitsainen tiedotteessa.

TVY:n toiminnanjohtaja Jukka Haapakoski puolestaan on erityisen huolestunut yhdistyksiin kohdistuvasta palkkatukimäärärahojen leikkauksesta. Näin hänen mukaansa menetetään tuhansia työpaikkoja, jotka ovat olleet tärkeitä pitkään työttömänä olleille edistäen ihmisten työllistymistä ja koulutukseen hakeutumista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)