Verkkouutiset

Tuhat lentokonetta rynnistää kohti Lappia

Talven ensimmäiset suorat kansainväliset reittilennot Euroopasta Kittilään ja Rovaniemelle avattiin perjantaina, kertoo Finavia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Norwegianin ensilento Lontoon ja Rovaniemen välillä aloitti perjantaina Finavian mukaan oikean supertalven Lapin matkailulle. Heti perään nousivat Monarchin koneet Manchesterista ja Lontoosta Kittilään.

Lisäksi uusia reittejä on tulossa Germanialta ja Lufthansalta, joka Finavian mukaan viime talven hyvien kokemuksien jälkeen lisäsi lentoja Lappiin merkittävästi.

Lentojen määrät ovat Finavian mukaan tänä talvena ennätysluokkaa. Pelkästään joulukuussa Lappiin lentää 48 suoraa reittilentoa Britanniasta, Saksasta ja Sveitsistä. Lisäksi joulukuun charter-listoille on merkitty yhteensä 503 tilauslentoa, jotka saapuvat Lappiin pääosin Britanniasta. Kotimaan lentoja Lapin kentille on luvassa joulukuussa yhteensä 401 kappaletta.

– Yhteen laskettuna Lappiin tulee joulukuussa liki tuhat lentoa. Se on iso määrä. Koneissa on joukoittain innokkaita matkustajia valmiina nauttimaan pohjoisen upeista matkailutuotteista. Meidän ja matkailualan tiivis yhteistyö tuottaa nyt tulosta, kertoo tiedotteessa johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)