Verkkouutiset

Troijan puuhevonen – ”Muslimimaista Suomeen tulevaa maahanmuuttoa rajoitettava”

Hallitus ei suostu myöntämään, että (he) tuovat tänne paljon maahanmuuttajia, jotka ovat aivan liian suuri menoerä ja rasite meille. Näin kirjoittaa perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen blogissaan muslimeista.

– Nämä elävät sosiaaliturvan varassa ja osa vielä yhä enenevässä määrin syyllistyy rikoksiin, jotka ennen ovat olleet harvinaisia meillä, mm. joukkoraiskauksiin. Miksi hallituksemme ei näe tätä todellisuutta? Isänmaallinen ihminen ei voi hyväksyä nykymenoa. On ymmärrettävä, että nämä pahimmat jihadistit, joita on nyt myös keskittynyt Turkuun, eivät kunnioita maamme tapoja, eivätkä kansalaisiamme, Hakkarainen kirjoittaa.

Hänen mukaansa Koraani opettaa, että jokaisen muslimin kunnia ja velvollisuus on surmata jokainen uskoton ja juutalainen.

– Tämä n. 1,2 miljardin ihmisen uskonnon vaikutusvalta kasvaa koko ajan. Miten opetuksessa ”surmata uskottomat” tai sitten käännyttää heidät, voidaan sanoa olevan rauhan uskonnon tunnusmerkkejä?

Hakkarainen kirjoittaa, että muslimeja tulvii miljoonittain länteen kuin Troijan puuhevosessa, jossa nämä odottavat ”maltillisina” kutsua jihadiin.

– Media ja vihervasemmisto ym. kieroilevat tahot kieltävät kertomasta totuutta tästä kansanryhmästä. Ikävä kyllä, useimmat maailman terroristeista ovat muslimeja. Tätä ilmiötä on rajoitettava edes Suomessa, ennen kuin on liian myöhäistä. Kenenkään on turha kuvitella olevansa turvassa. Ei niidenkään, jotka näitä islamisteja tänne tuovat. He elävät unessa ja illuusiossa siihen asti, kunnes tulee heidän vuoronsa, hän sanoo.

Uusimmat
MAINOS