Verkkouutiset

”Touko Aallon on sanouduttava irti tällaisesta toiminnasta kotikaupungissaan”

Kansanedustaja Mikko Kärnä pitää hyvin huolestuttavana Jyväskylän vastaanottokeskuksessa järjestetyn mielenosoituksen tapahtumia.

Vastaanottokeskuksessa osoitettiin tänään mieltä ulkomaalaisten maastapoistamista vastaan. Mielenosoittajat saartoivat poliisin ja estivät poliisin pääsyn ulos rakennuksesta.

– Virkavallan kunnioitus on vähentynyt eikä tilannetta helpota, että esimerkiksi vihreiden Touko Aalto ja vasemmiston Li Andersson ovat ilmoittaneet hyväksyvänsä pakkopalautusten vastustamisen. Tätäkö te todella haluatte? Jos vihervasemmisto ylipäätään uskoo oikeusvaltioon, on sen sanouduttava irti tällaisesta toiminnasta ja tuomittava pakkopalautusten vastustaminen, Mikko Kärnä vaatii.

Hänen mukaan tilanne Suomessa on eskaloitumassa ja poliitikkojen on nyt kannettava vastuuta oikeusvaltiosta sekä sen periaatteiden kunnioittamisesta.

– Muussa tapauksessa asiat lähtevät käsistä kuin nappi housuista. Läntisissä demokratioissa omasta ideologiasta poikkeava lainsäädäntö muutetaan vain parlamentarismin kautta. Tällaista anarkiaa ei missään tapauksessa voi hyväksyä. Touko Aallon erityisesti tulisi olla huolissaan; tapahtuuhan tämä hänen kotikaupungissaan, Kärnä sanoo.

Uusimmat
MAINOS