Verkkouutiset

Timo Soini: Me toteutamme vaalitulosta

Timo Soinin mukaan hallitukseen lähdettiin tietäen, että tie on karu.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini puhui lauantaina Helsingissä perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa taipaleestaan puoluejohtajana. Hän sanoo nähneensä 19 vuoden aikana niin puolueen nousut kuin laskut.

‒ Me olemme rosoinen kansanliike ja sellaisena meitä on kannatettu ja sellaisena meidän halutaan jatkavan, Soini totesi puolueen tiedotteen mukaan.

Perussuomalaisten kannatus on laskenut vuoden 2015 eduskuntavaaleista merkittävästi. Viimeisimpien kannatusmittausten mukaan puoluetta kannattaa enää alle 10 prosenttia suomalaisista. Perussuomalaiset ovat menettäneet hallituspuolueista eniten kannatustaan.

‒ Puolue lähti hallitukseen tietäen, että tie on karu. Me emme valita vaalituloksesta. Me toteutamme vaalitulosta. Kovassa ryöpytyksessä on kestettävä ja kannettava se mikä kannettavaksi on annettu, Soini sanoi.

Soini kannatti puheessaan yhteiskuntasopimuksen solmimista.

‒ Me haluamme edetä sopien. Siksi yhteiskuntasopimus on paras vaihtoehto. Minun mielestäni saapuvilla olevista vaihtoehdoista on valittava aina paras.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)