Verkkouutiset

Timo Soini: Kumpi lakkaa seuraavaksi kyntensä, Arhinmäki vai Haglund?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ihmettelee ministereiden käytöstä Twitterissä. Myös muut julkisuustemput ihmetyttävät häntä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini ihmettelee blogissaan ministereiden käytöstä sosiaalisen median Twitter-palvelussa.

Soinin mukaan ”viikon sairausloma vahvisti päätöstäni pysyä twitterin ulkopuolella. ”Niin hemmetin tyhmiä ja vastuuttomia twiittejä, kun viime viikolla mediassa oli ylenpalttisesti, en ole aikaisemmin huomannut”, hän kirjoittaa.

”Missä vaiheessa ministereistä on tullut pahaisia kielikelloja, jotka kailottavat kaikki kokemuksensa kansalle tiedoksi. Mikään järkevä politiikka ei ole mahdollista, mikäli ei osaa pitää suutaan kiinni”.

Soini kummeksuu myös puolustusministeri Carl Haglundin kravattimielenilmausta. Hänen mielestään se on ”samaa tasoa Paavo Arhinmäen sateenkaarilipun heiluttelun kanssa”. ”Mitään hyötyä siitä ei ole. Kumpi heistä lakkaa seuraavaksi kyntensä”, Soini kysyy.

”Vakavat asiat pitää vakaasti hoitaa. Kun hoidetaan isänmaan asioita, ei pikkukikkailulle ole sijaa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)