Verkkouutiset

Timo Soini kieltäytyi Ylen haastattelusta – ”myrkynkylvö jatkuu”

Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan MOT-ohjelman heistä tehtävä jakso on valhetietoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kirjoittaa Perussuomalainen-lehden kolumnissaan Ylen hassaavan veronmaksajien rahoja.

Hän toteaa olevansa tyytymätön Yleisradion toimintaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

”Yle on tekemässä perussuomalaisista omaa MOT-jaksoa. Puolueesta poispotkittujen ja eronneiden myrkynkylvö jatkuu. Olen saanut asiasta luotettavaa tietoa. Tehdäänkö vastaavaa jaksoa muista puolueista?”; Timo Soini kirjoittaa.

”Yle tekee niin kuin haluaa. En lähde kuvitukseksi moiseen mollausjaksoon. Haastattelun annan – suorassa lähetyksessä, muuten en”.

Soini ihmettelee, onko Ylellä liikaa rahaa, kun samoja mustamaalauksia käsitellään viikosta toiseen.

”Mitään perää niissä ei ole”.

Perussuomalaisjohtaja kirjoittaa puolueen tukisäätiön myöntäneen viime kokouksessaan vaaliavustusta jokaiselle piirille.

”Sitä varten se on perustettu. Puolueen toiminnan tukemiseen. Viranomaisilla ei ole ollut mitään moitittavaa säätiön toiminnasta. Sama pätee puoluekokoukseen ja ehdokasasetteluun. Jokaisen puolueen jäsenen perusvelvollisuus on valhetiedon torjuminen”, hän toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)