Verkkouutiset

”Tiedonantajaa jaossa” – puoluepolitiikka näkyi Senaatintorilla

Vasemmistotunnuksiin ei voinut olla törmäämättä aktiivimallin vastaisessa mielenilmauksessa.

SAK:n järjestämä mielenilmaus eduskunnan hyväksymää aktiivimallia vastaan pidettiin perjantaina Helsingin Senaatintorilla. SAK:sta oli toivottu, ettei tapahtumassa näkyisi puoluepoliittisia tunnuksia. Käytännössä puoluepolitiikkaa tuntui olevan varsin vaikea häivyttää.

– Tiedonantajaa jaossa täällä ilmaiseksi. Tulkaapa hakemaan, kuuluttaa Suomen kommunistisen puolueen pääsihteeri Petra Packalén heti Senaatintorin kulmilla.

– Voit kirjoittaa sinne, että Packalénin Petra oli taas täällä jakamassa Tiedonantajaa ja vastustaa aktiivimallia viimeiseen saakka, jatkoi Packalén Verkkouutisten toimittajan lähestyessä häntä.

Tiedonantaja on Suomen kommunistisen puolueen pää-äänenkannattaja-lehti. Eikös puoluepoliittiset tunnukset olleet ei-toivottavia?

– Noo, olisihan meillä ollut ihan valtava määrä lippuja, jos olisimme halunneet todella näkyä.

Packalénilta Tiedonantajan nappasi Henri, joka ei halunnut sukunimeään juttuun ja jonka rintapieltä koristi SKP:n pinssi.

–  Tämä on tällainen pieni tunnus, joka kulkee aina mukana.

Vastustatte aktiivimallia. Onko sillä mitään merkitystä, että demokraattisesti valittu eduskunta on sen hyväksynyt? Henrin mielestä ei. Äänestäjää on ”kustu silmään”.

Petra Packalénin mielestä taas tämänpäiväinen mielenilmaus olisi pitänyt järjestää jo aikaisemmin.

Uusimmat
MAINOS