Verkkouutiset

Teknologiateollisuuden puheenjohtaja odottaa poliitikoilta nopeita päätöksiä

Teknologiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajana ensi vuonna jatkavalla Jari Paasikivellä on terveisiä poliitikoille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jari Paasikivi painottaa, että yritysten on voitava kohdistaa resurssinsa liiketoiminnan kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen.

– Tämä tuo poliittisille päättäjille nopean päätöksenteon vaatimuksen, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Paikallisen sopimisen edistäminen ja työrauhakysymykset ovat edelleen Teknologiateollisuuden ykköstavoitteita työmarkkina-asioissa, Paasikivi korostaa.

Paasikivi toteaa, että vientiteollisuuden on voitava jatkuvasti uudistua, kasvaa ja kansainvälistyä. Teollisuuden menestyminen perustuu tulevaisuudessa yhä vahvemmin tavaranvalmistuksen ja digitaalisen palvelutuotannon yhdistymiseen, niin kutsuttuun teolliseen internetiin.

– Tuottavuuden kasvuvauhtia on mahdollista kiihdyttää. Tuottavuushyötyjen konkretisoimiseksi digitalisoitumisen merkitys on ymmärrettävä sekä talouspolitiikan päätöksenteossa että yritysten strategiavalinnoissa, Paasikivi sanoo.

– Teollinen internet on erityisesti Suomelle suuri mahdollisuus, koska meillä on vahvaa teknologiaosaamista antureista pilviratkaisuihin ja tietoturvaan, sekä juuri oikeanlaisia yrityksiä, Paasikivi sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)