Verkkouutiset

Torstaisella eduskunnan kyselytunnilla puhuttiin muun muassa tienpidosta ja työmarkkinoista. Eduskuntatiedotus

”Aina yhdessä sopien” tiesi ministerin mukaan tätä Suomelle

Arto Satosen mukaan meillä on tästä jo näyttöä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan kyselytunnilla keskustan Hanna Räsänen sanoi työmarkkinoilla olleen todella repivää aikaa ja hänen puolueensa olevan ”sopimisen kannalla”.

– Merkittäviä työmarkkinauudistuksia tulee aina edistää yhdessä sopien ja tasapainoisia ratkaisuja hakien, Hanna Räsänen sanoi ja kysyi ensi syksyn palkkaneuvotteluista.

Työministeri Arto Satonen (kok.) vastasi kiittävänsä erityisesti tästä kysymyksestä, ”koska meillä on tästä jo näyttöä”.

– Ennen tätä hallitusta Suomessa oli sellainen hallitus, joka ei toteuttanut minkäänlaisia työmarkkinauudistuksia, jos kaikki työmarkkinajärjestöt yhdessä eivät olleet niistä samaa mieltä. Ja nyt te esitätte tätä samaa menettelytapaa, että me emme toisi tänne esityksiä, joita kaikki työmarkkinajärjestöt eivät yksimielisesti kannata, Arto Satonen totesi.

– Sen hallituksen jäljiltä meidän julkinen talous oli sellaisessa kunnossa, että me jouduimme aikamoisiin pelastustalkoisiin. Ihmettelen kyllä, jos tämä on keskustan linja, ministeri Satonen jatkoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)