Tällä reseptillä tehdään suolaisenmakeaa herkkua Tampereella

Tampere on tunnettu mustasta makkarastaan, mutta tamperelaisilla on tarjolla muitakin yllätyksiä kulinaristeille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tampereella Pispalan valtatiellä sijaitsee grillikioski Vaakon Nakki, joka viettää ensi viikolla 54-vuotisjuhliaan. Kioskin tiedotteen mukaan kuuluisimpia annoksia on Kuuma Koira, jota kuvaillaan paikalliseksi kulinaristiseksi nähtävyydeksi.

”Kuumassa Koirassa kaksi ruokaklassikkoa, hot dog ja sokerimunkki, tapaavat toisensa. Höyryhauteessa lämmitetyn munkin sisälle pannaan valinnan mukaan nakkeja tai höyrymakkaraa. Kokonaisuus viimeistellään Vaakon omalla sinapilla, ketsupilla, kurkkusalaatilla ja raa’alla sipulilla”, kioskin tiedotteessa kerrotaan.

Nokialta lähtöisin olevan suolaisenmakea herkku on saanut tiedotteen mukaan jopa nimikkopäivän.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)