Verkkouutiset

”Taisi tästä hallitus syntyä”

Hallitusneuvotteluissa olevien puolueiden puheenjohtajat ilmoittivat myöhään lauantai-iltana, että neuvottelujen ydinkysymyksistä on päästy sopuun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallituksen muodostaja, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb kertoivat hallitusohjelman rungon saamisesta kasaan Smolnassa lauantai-iltana yhdeksän aikaan.

”Voiton puolella ollaan”, Juha Sipilä totesi. Hänen mukaansa keskeisestä talous- ja verolinjasta sekä säästöistä on sovittu.

Neuvottelujen veroryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo (kok.) kertoi jo seitsemältä Smolnasta poistuessaan, että ryhmä oli saanut työnsä päätökseen. Hän ei kuitenkaan lähtenyt avaamaan varsinaisten verolinjausten sisältöä.

Lauantain neuvotteluissa käsiteltiin kaikkein vaikeimpina pidettyjä kysymyksiä eli verotusta, talousreformeja ja säästöpäätöksiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)