Verkkouutiset

Suomen Sisu: Monikultturistinen ajattelutapa heitettävä roskakoriin

Suomen Sisu kannattaa laadullisesti parempaa ja määrällisesti pienempää maahanmuuttoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Sisun mukaan Suomessa ja muualla Euroopassa vuosikymmenien ajan harjoitettu monikultturismi-ideologiaan perustuva maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikka ovat saaneet aikaan sen, että tietyt maahanmuuttajaryhmät eivät ole vielä tänäkään päivänä kotoutuneet heidät vastaanottaneeseen yhteiskuntaan.

Ilmiö näkyy järjestön mielestä erityisesti toisen, kolmannen ja neljännen maahanmuuttajasukupolven kotoutumattomuutena ympäri Euroopan. Maahanmuuton määrä ja laatu eivät ole selvästikään vastanneet kotouttamistoimenpiteisiin käytettyjen resurssien määrää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Suomen Sisu kannattaa laadullisesti parempaa ja määrällisesti pienempää maahanmuuttoa. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen tulee ottaa vastaan kestävä määrä maahanmuuttajia, joilla voidaan todeta olevan kykyä ja halua kotoutua omatoimisesti yhteiskuntaamme.

Järjestön mukaan liian erilaisesta kulttuuriympäristöstä tulevia maahanmuuttajia on tilastojen mukaan lähes mahdotonta saada integroitumaan uuteen ympäristöön. Uusia maahanmuuttajia ei tule ottaa vastaan ennen kuin edelliset on saatu kotoutumaan.

Suomen Sisun pitää tärkeänä, että monikultturistinen ajattelu ja toimintatapa, jossa korostetaan maahanmuuttajien oman kulttuurin säilyttämistä uudessa kotimaassa, heitetään epäonnistuneena roskakoriin.

”Valmiina katupartiointiin”

Suomen Sisu on seurannut suurella mielenkiinnolla kansalaisten keskuudessa käytävää keskustelua viime aikojen katuväkivaltaisuuksista. Julkisuuteen viikko sitten tulleiden tietojen mukaan monikansallinen, pääasiassa toisen polven maahanmuuttajista koostuva nuorisojengi on harjoittanut jo pidempään pääkaupunkiseudulla kantaväestöön kohdistuvaa brutaalia väkivaltaa ja ryöstelyä.

Suomen Sisun puheenjohtaja, perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen painottaa, että ongelmien kaunistelu viranomaisten ja median toimesta sekä yritys lakaista ongelmat maton alle ovat omiaan kasvattamaan maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuskehitykseen liittyvien ongelmien määrää ja siten myös lisäämään suomalaisten turvattomuuden tunnetta ja vihaa maahanmuuttajia kohtaan.

– Ongelmista on uskallettava puhua. Olen saanut kansalaisilta suuren määrän yhteydenottoja, joissa he ovat tuoneet esille huolensa kyseisen väkivaltailmiön rantautumisesta Suomeen. Nämä tapaukset ovat selvästi lisänneet turvattomuuden tunnetta suomalaisten keskuudessa. Monissa yhteydenotoissa on myös todettu, että mikäli viranomaiset eivät saa hoidettua ongelmia, niin kansalaiset aikovat itse ottaa ongelmat hoitaakseen. Ilman muuta tällaiset ilmiöt radikalisoivat kantaväestöä, Immonen toteaa tiedotteessa.

Järjestön varapuheenjohtaja Marko Parkkolan mukaan yhteydenottoja on tullut erityisen paljon pääkaupunkiseudun vanhemmilta. He ovat kertoneet, etteivät enää uskalla päästää lapsiaan ulos tai nuorisotiloihin. Heidän lapsensa ovat joutuneet enenevässä määrin uhkailujen kohteeksi myös kouluissa.

– Suomen Sisu on aiemmin historiassaan harjoittanut vapaaehtoista katupartiointia pääkaupunkiseudulla ympäristön turvallisuuden takaamiseksi ja konflikteilta on vältytty, kertoo varapuheenjohtaja Teemu Lahtinen.

– Mikäli viranomaisilla ei ole halua tai resursseja huolehtia kansalaistensa turvallisuudesta, Suomen Sisu on järjestönä valmis käynnistämään katupartioinnin uudelleen alueilla, joissa ongelmia ilmenee. Partioinnin tarkoitus on luoda turvallisuuden tunnetta suomalaisten keskuuteen ja pitää huolta kanssaihmisitä, Immonen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)