Verkkouutiset

Suomen NRA ei ole kuin USA:ssa – puhuu vastarinnasta amerikkalaisia miehittäjiä vastaan

Kansallisen kivääriyhdistyksen Suomen-osaston johtaja kirjoittaa amerikkalaisvastaisia näkemyksiä kansainvälisestä politiikasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

USA:n kansallista kivääriyhdistystä NRA:ta (National Rifle Association) pidetään voimakkaana patrioottishenkisenä vaikuttajana. Suomessa toimiva NRA on retoriikassaan aivan toisilla linjoilla.

Suomen NRA:n sivuilla Runo K. Kurko kirjoittaa puheenjohtajan palstalla, että ”ulkopoliittinen Instituutti ja Teija Tiilikainen ovat ainoastaan kansainvälisten pankkipiirien asialla tukiessaan tavoitettaan Suomen muuttamiseksi USA:n vasalliksi”. Hänen mukaansa vastaavasti maanpuolustuskorkeakoulu tuottaa USA:lle uskollisia sotatieteen maistereita.

Suomalaisen NRA-johtajan mielestä ”Nato merkitsee Suomelle ainoastaan sitoutumista USA:n käymiin sotiin ja kansanmurhiin! Afganistanin, Irakin, Libyan ja Syyrian operaatiot ovat olleet hyökkäyksiä suvereenien valtioiden alueelle, ilman että USA tai Nato olisi ollut uhattuna. On erittäin vaikea nähdä mitään etua joutua USA:n pankkiirien käymien sotien tukijaksi”.

”USA:n sotateollisuudelle on välttämätöntä käydä sotia globaalisti, jotta työllisyyteen vaikuttava teollisuus saa USA:n kongressilta tarvittavat miljardit käyttöönsä”, kirjoituksessa todetaan.

Mukana on antisemitistisiä syytöksiä pankkiireista.

”Ulkopoliittinen Instituutti ja Maanpuolustuskorkeakoulu ovat erittäin halukkaita saamaan Suomen maaperälle amerikkalaisia joukkoja, jotta koko Suomen alue saadaan sotanäyttämöksi. USA:n toimien ansiosta Eurooppaan tullut maahan tunkeutujien vyöry on jo turvallisuuden kannalta suuri uhka, tarvitsemmeko me todella Suomessa sodan USA:n johdolla Venäjää vastaan”.

”Toisen Maailmansodan opetuksista ei ole opittu mitään, sillä seuraavan sodan jälkeen Suomi on ainoastaan historian kirjoituksissa tuhottu pikkuvaltio USA:n käymissä sodissa. On helppo ymmärtää nykyisen hallituksemme halukkuus riisua Suomen kansalaiset aseista, sillä mahdollinen vastarinta amerikkalaisia miehittäjiä vastaan halutaan estää”, NRA-kirjoituksessa todetaan.

Toisessa kirjoituksessaan puheenjohtaja jatkaa antisemitistisiä syytöksiä. Hänen mukaansa ”USA on tavallisten ihmisten mielestä vapauden ja sananvapauden ainoa todellinen mallimaa, mutta totuus on valitettavasti täysin toinen” ja ”Natoon liittyminen merkitsee suoraa uhkaa Venäjälle ja samalla Suomen joutumista USA:n käymien sotien maksumieheksi”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)