Verkkouutiset

”Sotilaallinen islamismi on länsimaiden suurin uhka – emme voi sallia kalifaattia rajoillemme”

Italian keskustaoikeistolaisen Forza Italia -puolueen puheenjohtaja Silvio Berlusconi pitää sotilaallista islamismia länsimaiden suurimpana uhkana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Silvio Berlusconi toteaa puolueensa kotisivuilla, että Pariisin kuolonuhrit olivat seurausta monista viime vuosina tehdyistä virheistä.

– Olemme olleet liian varovaisia puolustaessamme arvojamme, harjoittaessamme monikulttuurisuutta, joka haluaa oikeuttaa kaiken ja joka haluaa uskotella, ettei meillä ole voimaa puolustautua, Berlusconi sanoo.

– Emme saa antaa periksi senttiäkään sivilisaatiomme puolustamisessa. Sotilaallinen islamismi on länsimaiden suurin uhka, hän jatkaa.

Italian nelinkertaisen entisen pääministerin mukaan eurooppalainen ulkopolitiikka on täysin väärää.

– Arabikevään seurauksena olemme saattaneet Pohjois-Afrikan sekasortoon. (Libyan johtaja Muammar) Gaddafin loppu antoi meille lahjaksi kalifaatin, Irakista vetäytyminen samoin. Nyt aiomme tehdä saman virheen vetäytymällä Afganistanista, Berlusconi toteaa.

Hänen mukaansa Europpaan ja eritoten Italiaan suuntautuvaan maahanmuuttoon on puututtava jo Libyan aluevesillä sekä myös Libyan alueella.

– On selvää, että emme voi sallia kalifaattia rajoillemme, Berlusconi sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)