Verkkouutiset

Sisäministeriö sanoo Suomen saaneen Brysselissä ymmärrystä asedirektiivin valmistelussa

Sisäministeriön mukaan puolustus- ja sisäministerin käymät keskustelut Suomen intresseistä ovat saaneet osakseen ymmärrystä direktiivin valmistelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) ja puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) ovat tavanneet Brysselissä tänään europarlamentaarikko Vicky Fordin, joka vastaa Euroopan parlamentin direktiiviehdotusta koskevasta mietinnöstä.

Tapaamisessa ministerit kävivät läpi Suomen kannalta keskeisiä tavoitteita, jotka liittyvät erityisesti vapaaehtoiseen maanpuolustukseen, metsästykseen, urheiluammuntaan sekä asekeräilyyn. Tällä hetkellä ampuma-asedirektiivi on sekä neuvoston että parlamentin käsiteltävänä.

Vicky Ford osoitti sisäministeriön tiedotteen mukaan ymmärrystä Suomen intressejä ja eritystarpeita kohtaan. Kun ehdotusta ampuma-asedirektiivin muuttamiseksi käsitellään, eri maiden erityispiirteisiin on kiinnitettävä huomiota.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)