Verkkouutiset

Sinuhe Wallinheimo Liikkuva koulu-ohjelmasta: Lapset ja nuoret voittajia

Kokoomuksen Sinuhe Wallinheimo kiittelee Sanni Grahn-Laasosta Liikkuva koulu-ohjelmasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon mukaan lapset ja nuoret ovat voittajia hallituksen koulutukseen keskittyvässä kärkihankkeessa.

– Nyt tehdyt linjaukset ovat tärkeä askel siihen, että lapset ja nuoret saadaan taas liikkeelle. Tällä hetkellä suomalaiset lapset ja nuoret liikkuvat lähes vähiten koko läntisessä maailmassa. Tehdyt linjaukset ovat osoituksena siitä, ettei ennen vaaleja käyty keskustelu suomalaisten lasten ja nuorten liikkumisen tilasta ole kaikunut kuuroille korville, Wallinheimo sanoo tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hänen mielestään on erityisen hyvä, että Liikkuva koulu-ohjelman laajentamisessa valtakunnalliseksi päästään liikkeelle heti vaalikauden alussa.

– Kerrankin meillä on ministeri, joka uskaltaa laittaa niin sanotusti haisemaan tärkeän asian puolesta, Wallinheimo kiittelee opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosta (kok).

Kansanedustajan mielestä on hyvä huomata, että tämän hallituksen koulutuspolitiikassa liikunta nähdään olennaisena osana uuden ajan vaatimaa innovatiivista oppimisympäristöä.

– On upeaa, että kokeilu saadaan ulottumaan myös toiselle asteelle. Se on osoitus siitä, että nykyinen liikunnasta vastaava ministeri haluaa myös liikunta-asioissa ylittää hallitusohjelman kunnianhimon, Wallinheimo toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)