Verkkouutiset

SDP:n Skinnari: Presidentille täysi tuki

Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle on annettava täysi tuki ponnisteluissaan helpottaa rauhan saavuttamista Ukrainan kysymyksessä, sanoo kansanedustaja Jouko Skinnari (sd.).
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jouko Skinnarin mielestä presidentti Sauli Niinistön keskusteluyhteys Venäjän presidentti Vladimir Putiniin ja Ukrainan presidentti Petro Poroshenkoon on tärkeä kaikille ryhtyä viipymättä aktiivisempiin, konkreettisiin toimiin enemmän inhimillisen katastrofin estämiseksi.

– Elämä Ukrainassa on saatava mitä pikimmin mahdollisimman normaaliksi. Presidentti Niinistön avaus saa toivottavasti jatkoa, hän sanoo.

– Presidentti Niinistön velvollisuudentuntoinen aktiivisuus on myös Suomen etu, Skinnari jatkaa.

Skinnari toteaa, että Suomen näkökulmasta on lisäksi tärkeää, että pääministeri Alexander Stubbin (kok.) johtama Venäjä- ministeriryhmä kartoittaa tilannetta yhteiskuntamme eri sektoreilla.

– Ukraina-kysymystä koskeva tiedonanto eduskunnalle tulee olla riittävän kattava, jotta siitä on mahdollisimman paljon hyötyä, hän sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)