Verkkouutiset

Salaperäinen erikoisjoukko tappoi ISIS-päällikön ja henkivartijat

Erikoisjoukkojen uskotaan surmaavan jihadistien johtajia eri puolilla Irakia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Daily Starin mukaan ”salaperäinen kuolemanpartio” tappoi Isisin sotapäällikön ja tämän neljä henkivartijaa Tikritin kaupungin eteläpuolella Irakissa.

Jihadistien kerrotaan menneen paniikkiin, kun seurue ei palannut tukikohtaansa. Heidät löydettiin vuorokausi katoamisen jälkeen maalaistieltä. Seurueen auto oli kaatunut ja kaikki viisi henkilöä ammuttu kuoliaaksi.

Isisin johtajia on tapettu viime syksystä lähtien muun muassa Mosulin alueella. Mystisten kuolemanpartioiden uskotaan olevan ulkomaisten erikoisjoukkojen yksiköitä, jotka sotivat jihadisteja vastaan Irakissa.

Nyt tapettu seurue oli kiertänyt tarkistamassa jihadistien lepopaikkoja Saladinin maakunnassa.

– Isis on menettänyt paljon johtajiaan kyseisellä alueella, kun Irakin turvallisuusjoukot ovat tehneet väijytyksiä, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo Alsumaria-uutissivustolle.

Isisissä sanotaan olevan käynnissä myös sisäinen valtataistelu, joka alkoi Mosulin takaisinvaltausoperaation myötä viime lokakuun puolivälissä.

Irakin hallituksen joukot ovat vallanneet Itä-Mosulin kokonaan takaisin Isisiltä. Seuraavaksi irakilaisjoukkojen pitää vallata Mosulin länsipuoli.

Mosul on viimeinen suuri kaupunki, jota Isis pitää Irakissa hallussaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)