Verkkouutiset

Sää lauhtuu – lumisateet paikoin autoilijoiden kiusana

Sää lauhtuu vähitellen. Ajokeli on kuitenkin lumisateiden vuoksi paikoin huono.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ennusteen mukaan sää lauhtuu vähitellen, kertoo Ilmatieteen laitos. Illalla ja yöllä sataa kuitenkin lunta maan pohjois- ja keskiosissa. Ajokeli muuttuu sen vuoksi huonoksi illasta tai yöstä alkaen Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä myös Etelä- ja Keski-Lapissa.

Maan eteläosassa on enimmäkseen pilvistä ja poutaa. Lämpötila liikkuu yhden ja viiden plusasteen haarukassa. Sunnuntaina luvassa on myös paikoin heikkoa lumisadetta.

Maan keskiosissa liikutaan kahden ja kymmenen miinusasteen välillä. Ilma on enimmäkseen pilvinen, mutta paikoin on luvassa myös lumisadetta.

Pohjoisessa on luvassa pilvistä tai pilvistyvää sekä ajoittain lumisadetta, joka on runsainta illalla ja yöllä Etelä-Lapissa. Lämpötila on samoissa lukemissa, kuin maan keskiosissakin. Keski- ja Pohjois-Lapissa on kuitenkin kylmempää ja luvassa on kymmenestä kahteenkymmeneen astetta pakkasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)