Verkkouutiset

Anna-Maja Henriksson. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

RKP:n Anna-Maja Henriksson ei tullut lehdistön eteen – paljastaa nyt syyn

Puoluejohtaja luuli pyörtyvänsä jouduttuaan olemaan koko päivän syömättä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallitusneuvottelujen ehkä tunnerikkaimman muutaman vuorokauden jälkeen jännitys laukesi lauantaina illansuussa, kun hallituksen muodostaja Petteri Orpo kävi kertomassa neljän puoluejohtajan sovusta maahanmuuttokirjauksissa.

Hieman huomiota jäi kuitenkin herättämään, ettei kiistassa näkyvänä osapuolena ollut RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson tullut Säätytalolla enää lainkaan tiedotusvälineiden eteen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Facebookissa Anna-Maja Henriksson kertoo, miksi niin kävi.

– En ollut ehtinyt syödä koko päivänä ja siksi olin aivan poikki, kun puheenjohtajien kokous oli ohi. Se oli syynä sille, etten antanut enää lisää kommentteja medialle Säätytalolla kello 18 jälkeen, Anna-Maja Henriksson kirjoitti illalla.

– Kun oltiin puheenjohtaja-pöydässä valmiita illalla niin tuntui että pyörryn.

Henrikssonilla oli takanaan RKP:n eduskuntaryhmän maratonkokous ja puoluejohtajien pitkä kokous. Hän totesi lopulta kotimatkaltaan Pietarsaareen saaneensa jo syödä, ja ”verensokeri on matkalla ylöspäin”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)