Verkkouutiset

”Punavihreät vaativat poliittista korrektiutta järjettömyyksiin asti”

Keskustan Sirkka-Liisa Anttilan mielestä Suomessa tarvitaan aitoa suvaitsevaisuutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan mukaan Yhdysvaltojen kahtiajako on varoittava esimerkki Suomelle siitä, kun ”hajottava identiteettipolitiikka saa vallaan”.

– Sen tunnusmerkkejä on, että lähes jokainen kokee olevansa jotain sorrettua vähemmistöä. Mistään ei voida enää keskustella ilman, että joku loukkaantuu. Poliittista korrektiutta vaaditaan järjettömyyksiin asti jokaisessa asiassa taidetta myöten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Hajottava identiteettipolitiikka kumpuaa punavihreän vasemmiston piiristä. Myös Euroopassa ja Suomessa se on saanut jalansijaa ennen muuta yliopistoilla, ja isossa osassa valtakunnan mediaa, keskustan kansanedustaja toteaa tiedotteessaan.

Anttilan mielestä ”järjettömimmillään hajottava identiteettipolitiikka näkyy tätä nykyä kaikkialle tunkevan sukupuolineutraaliuden vaatimuksessa”.

– Se ulottuu jopa päiväkoteihin ja peruskoulun opetussuunnitelmiin. Itse en kerta kaikkiaan ymmärrä, enkä kyllä usko suomalaisten enemmistönkään ymmärtävän, miksi lasta ei saisi sanoa tytöksi tai pojaksi. Ollaan kestämättömällä tiellä, jos aikuisten ahdaskatseisten ideologioiden vuoksi, ylhäältä annettuna aletaan häivyttää tyttönä tai poikana olemista. Yksistään biologiasta johtuen sukupuolilla on eroja, Anttila sanoo.

Anttilan mukaan ”sydämensivistykseen ja hyvään kotikasvatukseen kuuluu myös erilaisten näkemysten aito suvaitseminen”.

– Ymmärrän hyvin todella monen suomalaisen turhautumisen siihen, että vähän asiassa kuin asiassa alkaa myös meillä olla oikeita ja vääriä mielipiteitä. Suomi tarvitsee moniarvoista keskustelua, jossa edes yritetään ymmärtää muitakin kuin omassa sosiaalisen median kuplassa eläviä samanmielisiä. Tärkeintä on antaa ihmisten ajatella itse.

– Se ei tee kenestäkään mennyttä aikaa haikailevaa konservatiivia, jos ei ole samaa mieltä punavihreän vasemmiston kanssa. Se ei tee kenestäkään rasistia, jos on huolissaan maahanmuuttoon liittyvistä kiistattomista ongelmista ja yhteiskuntamme turvallisuudesta.

Anttila toivoo, että leimakirveiden heittely jäisi vähemmälle ja suomalaiset oppisivat aidosti kuuntelemaan toisiaan.

– Uskon, että maamme ihmisten hiljainen, asia- ja arvojärkevä enemmistö jakaa tämän toiveen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)