Verkkouutiset

PS:n puoluesihteeri: ”Elintasosurffarit” käännytettävä – tulijat eivät ole pakolaisia

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon mukaan uudet Suomeen tulijat eivät näytä täyttävän pakolaisstatusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon lehdistötiedotteen otsikkona on ”Elintasosurffarit käännytettävä pikaisesti ja eriarvoistavat etuudet poistettava”.

Slunga-Poutsalon mukaan turvapaikanhakijoiden määrän kasvun ”yleinen kehitys on ollut selkeästi aistittavissa ja ennakointi tilanteeseen olisi pitänyt aloittaa jo vähintäänkin edellisellä hallituskaudella”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Perussuomalaiset ovat saaneet kautta aikain toistuvasti vähätteleviä kommentteja maahanmuuttopoliittisten linjaustensa osalta sillä perusteella, että Suomessa laittomat turvapaikanhakijat ja niiden määrä ei ole ongelma, Riikka Slunga-Poutsalo toteaa.

Hänen tiedotteensa mukaan ”neljä viidestä laittomista maahan pyrkijöistä on 18-50 -vuotiaita terveitä ja hyväkuntoisia miehiä. Tämän ikäiset ja kuntoiset suomalaiset miehet puolustaisivat isänmaataan. Siksi tulijat eivät näyttäisi täyttävän pakolaisstatusta”.

”Ongelman ratkaisuun tarvitaan järeät toimet. Suomi on yhteiskunnan tukiensa ja asumisperusteisen sosiaaliturvan vuoksi liian houkutteleva maa. Houkuttelevuudesta tulee päästä eroon pikakäännytyksin ja tukien rajauksin”.

Riikka Slunga-Poutsalon mukaan ”nyt tulevat eivät ole pakolaisia, vaan yllättäen ovelle ilmestyviä vieraita, joiden määrään voimme vaikuttaa ainoastaan antamalla tiukan signaalin siitä, että emme hyväksy tätä turvapaikkabisnestä ja emmekä ala sen maksumiehiksi. Nämä laittomat maahan pyrkijät yrittävät ohituskaistaa myöten syrjäyttää todelliset hätää kärsivät pakolaiset”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)