Verkkouutiset

PS:n poliitikko syyttää maahanmuuttajien varastavan ostoskärryt

Perussuomalaisten vantaalaisvaltuutetun mukaan kauppojen ostoskärryjä hylkäävät maahanmuuttajat, jotka ovat ostaneet kärryt täyteen ruokaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen, kansanedustajaehdokas ja KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera (ps.) linkitti Facebookiin maanantaina tämän Helsingin Sanomien jutun hylättyjä ostoskärryjä etsivistä autisteista.

HS:n mukaan kärryillä työnnetään kavereita öisillä kaduilla tai niitä raahataan koteihin.

Pauli Vahtera on toista mieltä ja kirjoittaa, että ”maahanmuutto työllistää monin tavoin”. Hän toteaa tehneensä vuosia havaintoja, että ”näitä ostoskärryjä hylkäävät maahanmuuttajat, jotka ovat ostaneet kärrynsä täyteen ruokaa. Kun kärrypantilla ei ole merkitystä sosiaalitoimiston rahoilla elävälle, eikä isoja ruokamääriä jaksa kasseissakaan kuljettaa, ovat ostoskärryt kätevä tapa kotiinkuljetukseen”.

Vahtera kysyy Facebookissa ”onko tässäkin kyse kotouttamisen epäonnistumisesta. Pitäisikö taas perustaa projekti, johon muutama maahanmuuttokoordinaattori töihin ja opastettaisiin tulijoille, miten ostokset Suomessa tehdään”. Hän kysyy myös, pitäisikö kaikille maksaa ajokortti.

”Hesarin suvaitsevaisia toimittajia ei koskaan kiinnosta selvittää, mistä on kyse. Näin tehdään, jotta illuusio maahanmuuton ihanuudesta voidaan säilyttää”, perussuomalaisvaltuutettu kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)