Verkkouutiset

PS:n koko johto otti kantaa Ilja Janitskinin tuomioon

Perussuomalaisten kärki vertaili oikeuden tuomiota alhaisempiin toisiin rangaistuksiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Toimittaja Jessikka Aro voitti perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa juttunsa häntä piinanneita MV-lehden Ilja Janitskinia ja dosentti Johan Bäckmania vastaan.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, varapuheenjohtaja ja ex-presidenttiehdokas Laura Huhtasaari sekä varapuheenjohtaja Juho Eerola kyseenalaistivat kaikki somessa oikeuden päätöstä vertaamalla sitä äskettäisiin muihin tuomioihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Seitsemän vuotta jatkunut lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kärsimyskorvauksia 10 000 euroa. Pahan mielen aiheuttaminen Ylen toimittajalle. Kärsimyskorvauksia 80 000 euroa, Jussi Halla-aho kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Laura Huhtasaari retwiittasi samaan aikaan twiitin, jossa todettiin Jessikka Aron saavan 35 000 euroa loukkauksen aiheuttaman kärsimyksen perusteella, kun raiskattu 10-vuotias sai 3000 euroa korvauksia. Huhtasaari kysyi ”koska saamme sellaisen hallituksen, joka suhtautuu lapsen raiskaukseen vakavasti”.

Huhtasaari myös twiittasi Jussi Halla-ahon päivityksen neljä tuntia myöhemmin.

Juho Eerola kirjoitti tunnin kuluttua puheenjohtajan päivityksestä yrittävänsä ”suhteuttaa tämän irakilaisen saamaa tuomiota sen erään toisen heppulin saamaan tuomioon, joka kirjoitti nettilehteensä, että tämmöisiä nämä lähiö-itäläiset ovat. …Mitä ……!”.

PS:n kansanedustaja Olli Immonen twiittasi muutaman tunnin kuluttua järjestelmällisestä nettihäiriköinnistä ja perusteettomien syytösten ja valheiden levittämisestä. Hän ei kuitenkaan tarkoittanut Janitskinin-Aron tapausta, vaan Laura Huhtasaarta häiriköinyttä stand-up -koomikkoa.

Jussi Halla-ahon avustaja retwiittasi Immosen twiitin ja jatkoi yhä samalla teemalla todeten, että suvaitsevaiset saavat häiriköidä ja terrorisoida ilman että puolueet tai lehdistö reagoivat. Myös monet muut PS:n tunnetut hahmot kirjoittivat samalla teemalla somessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)