Verkkouutiset

PS:n kansanedustajalta uusi idea EU-erosta: Voisiko hallitus tukea tätä?

Laura Huhtasaari jätti kirjallisen kysymyksen ajatuspajasta EU:sta ja eurosta eroamiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaaren kirjallisessa kysymyksessä todetaan, että maailma muuttuu nyt nopeammin kuin naismuistiin pitkään aikaan ja EU tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa.

– Suomen tulisi varautua EU:n hajoamiseen ja hakea kansallisesti hyödyttäviä ratkaisuja hyvissä ajoin, Laura Huhtasaari toteaa.

Kysymystekstin mukaan Suomen pitäisi alkaa valmistautua elämään ilman euroa.

– Olemme EU:ssa olleet vain reagoimassa ja toteamassa tapahtuneita asioita. Nyt pitäisi varautua ajoissa. Ennen kaikkea meillä pitää olla suunnitelma onnistuneesta tiestä pois rahaliitosta ja EU:sta. Poliittiset päättäjät tarvitsevat jatkuvasti punnittua tietoa, jotta he voivat tehdä oikeita linjauksia.

– Ehdotankin nyt Suomi 100 -hengessä, että perustamme ajatuspajan Suomen euro- ja EU-eroon varautumiseen. Tarvitsemme tietoa ja analyysejä. Kansalliset heikkoudet ja vahvuudet tulee tunnistaa. Se olisi lahja itsenäiselle Suomelle.

Huhtasaari kysyy ministeriltä ”miten hallitus aikoo varautua EU:n ja rahaliiton hajoamiseen ja voiko hallitus perustaa ajatuspajan, joka tukee Suomen kannalta onnistuneita kansallisia ratkaisuja EU:n hajoamisessa”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)