Verkkouutiset

PS:n Eerola: Köyhät maahanmuuttajat ghettoutuvat

Kansanedustaja Juho Eerolan mukaan Ruotsin mellakointi johtuu maahanmuuttopolitiikasta.

– Julkaisin vuonna 2010 yhdessä kahdentoista muun perussuomalaisen kansanedustajaehdokkaan kanssa Nuivan Vaalimanifestin, jonka päämääränä on Suomen maahanmuuttopolitiikan muuttaminen siten että nyt Ruotsissa nähtyjen mellakoiden kaltaisilta tapahtumilta voitaisiin Suomessa välttyä, Eerola sanoo.

Nuivassa Vaalimanifestissa vaaditaan valtiollisesta monikulttuurisuusideologiasta irtisanoutumista. Käytännössä tämä tarkoittaa erityisesti humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan tiukentamista. Manifestissa myös vaaditaan maahanmuuttajien tehokkaampaa sulauttamista osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

Eerolaa huolestuttaa erityisesti ghettoutuminen.

– Ruotsissa, Ranskassa ja Britanniassa on jouduttu karvaasti kokemaan mihin humanitaarinen maahanmuutto johtaa. Köyhät, lähes poikkeuksetta kouluttamattomat maahanmuuttajat muodostavat ghettoja, joissa noudatetaan yhteisön omia lakeja. Ghettoihin ei usein ulkopuolisilla ole asiaa, ja esimerkiksi Ruotsissa poliisit ja palomiehet välttelevät väkivallan pelossa niihin menemistä, Eerola listaa.

Myös Nuivassa Vaalimanifestissa vaaditaan ghettoutumisen pysäyttämistä. Manifestin mukaan työttömien maahanmuuttajien asuttaminen kaupunkeihin verovaroin on lopetettava, ja valtion on asutettava maksukyvyttömät maahanmuuttajat sinne missä asuntoja on edullisesti saatavilla.

Eerola haluaisi myös tiukentaa kansalaisuuden saamisen kriteerejä. Hänen mukaansa kansalaisuuden voi tällä hetkellä saada osaamatta kunnolla suomen kieltä. Erityisen ongelmallista on Eerolan mielestä se, että kansalaisuuden hakijoilta ei edellytetä länsimaisten vapauden arvojen hyväksymistä.

– Miten on mahdollista, että Suomi voi hyväksyä kansalaiseksi sellaisia ihmisiä, jotka hyväksyvät homojen kivittämisen ja vastustavat naisten oikeutta määrätä omasta kehostaan, Eerola kysyy.

– Ghettoutuminen ja Ruotsissa nähdyn kaltainen mekkalointi voidaan Suomessa estää Nuivan Vaalimanifestin teesejä noudattamalla, Eerola peräänkuuluttaa.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)