Verkkouutiset

Donald Trump pyrkii uudelleen Yhdysvaltain presidentiksi. LEHTIKUVA / AFP

Presidentinvaalin uusintaottelu ei innosta USA:ssa

Ajatus kummankaan presidentin uudelleenvalinnasta ei herätä tyytyväisyyttä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tuoreen mielipidekyselyn mukaan puolueiden kannattajat eivät lämpene Donald Trumpin tai Joe Bidenin ehdokkuuksille vuoden 2024 presidentinvaaleissa, kertoo The Washington Post. Kyselyn mukaan 62 prosenttia yhdysvaltalaisista olisi vihaisia tai tyytymättömiä Bidenin uudelleenvalintaan, kun Trumpin osalta vastaava luku on 56 prosenttia.

Demokraattien kannattajista vain 31 prosenttia toivoo Bidenin nimeämistä ehdokkaaksi, kun 58 prosenttia toivoo ehdolle jotakuta muuta. Trumpin osalta nimeämistä kannattaa 44 prosenttia republikaaneista, 49 prosentin toivoessa jotakuta muuta ehdokasta.

Puolueiden esivaalit ovat vielä alkutekijöissään, eikä Bidenillä ole tällä hetkellä haastajaa. Trumpin oletetaan saavansa vastaansa useampia ehdokkuudesta kilpailevia ehdokkaita. Hänen osaltaan myös rahavirrat ovat kääntymässä muualle, kun merkittävät republikaanien kampanjarahoittajat kuten Charles Koch ovat ohjaamassa varojaan kilpailijoille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)