Verkkouutiset

Kuvassa on esimerkki päivitetyistä saapumisilmoituksista, jonka tiedot ovat kuvitteelliset:. POSTI

Postin saapumisilmoitukset uudistuvat

Muutokset koskevat vain tekstin muotoilua, eikä ilmoitusten lähettämiseen tehdä muutoksia.

Posti uudistaa saapumisilmoitusten tekstejä vaiheittain tästä päivästä lähtien. Saapumisilmoitus on viesti, jolla Posti ilmoittaa noudettavaksi saapuneesta lähetyksestä.

Torstaina 22. syyskuuta tekstit päivittyvät suomenkielisiin saapumisilmoituksiin, jotka lähetetään tekstiviestitse, sähköpostitse ja OmaPostin ilmoituksina.

Postin tiedotteen mukaan tavoitteena on selkeyttää tekstejä ja varmistaa, että tärkeä tieto löytyy helposti. Muutokset koskevat vain tekstin muotoilua, eikä saapumisilmoitusten lähettämiseen tehdä muutoksia.

Saapumisilmoituksia uudistetaan vaiheittain. Myös ruotsin- ja englanninkieliset saapumisilmoitukset tullaan päivittämään. Kaikki viestit eivät kuitenkaan päivity yhtä aikaa.

Postin nimissä liikkuu myös huijausviestejä. Huijausviesteissä kerrotaan usein saapuneesta lähetyksestä, voitetusta palkinnosta tai maksamattomasta kuljetusmaksusta, ja ne voivat näyttää erehdyttävän aidoilta. Jos epäilet viestin aitoutta, voit varmistaa tilanteen Postin asiakaspalvelulta.

Uusimmat
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)