Verkkouutiset

Perussuomalaiset vaatii maahanmuuton eri tukimuotojen selvittämistä – ”ylläpidetään harhaa integroitumisesta”

Maahanmuuttoon liittyvät rahoitus- ja tukimuodot on otettava perusteelliseen selvitykseen, vaativat perussuomalaisten kansanedustaja Hanna Mäntylä ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Hanna Mäntylän ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon mielestä kansanedustaja Pia Kauman (kok.) esiin nostamat Espoon mahanmuuttajien lastenvaunut ovat vain yksi esimerkki järjestelmän ongelmallisuudesta.

– Verovaroin kustannettavan sosiaalitukijärjestelmän tulee olla kaikilta osin avoin. Sama koskee kaikkia muitakin verovaroin kustannettavia eri tukia ja palveluita. Harkinnanvaraisen toimeentulotuen avoimuuden käsitettä on rajoitettu rajusti. Onkin käsittämätöntä, että virkamiehet poliittisten päättäjien siunauksella piilottelevat maahanmuuton todellisia kustannuksia suomalaisilta veronmaksajilta, perussuomalaiskaksikko toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Heidän mielestään seuranta- ja vaikuttavuusarviointijärjestelmät ovat rakennettava siten, että tiedetään, mihin ja millaisiin tarpeisiin eri tukia myönnetään yksilösuojaa rikkomatta.

– Tämä on täysin mahdollista, jos näin halutaan. Näin pystytään myös tekemään kansallisen edun mukaisia päätöksiä, ja puuttumaan väärinkäytöksiin, Mäntylä ja Slunga-Poutsalo sanovat.

Heidän mielestään koko maahanmuuttojärjestelmän rahoitus ja todellinen vaikuttavuus pitää ottaa tiukkaan tarkasteluun. Kyse ei ole vain toimeentulotuesta vaan kaikesta muusta, joka liittyy maahanmuuton eri kustannuksiin.

– Integrointi yhteiskuntaan on ylevä tavoite, johon pumpataan eri kanavien kautta satoja miljoonia euroja rahaa edes kyseenalaistamatta, onko niistä hyötyä. Nyt ylläpidetään laajaa viranomaiskoneistoa ja harhaa, että maahanmuuttajat saadaan integroitua yhteiskuntaan tuleviksi veronmaksajiksi ja työvoimaksi, Mäntylä ja Slunga-Poutsalo tykittävät.

Tämä on kuitenkin heidän mukaansa aihe, josta avoin keskustelu pyritään tehokkaasti tuhoamaan.

– Olisi tehtävä päätöksiä rohkeasti kansallisesti, kuten EU-maista tekivät viimeisimmäksi britit. He laittoivat kansallisen edun etusijalle ja tukijärjestelmät lukkoon, sekä ryhtyivät vaatimaan maahanmuuttajilta itseltään osoitusta siitä, että he ovat valmiita aidosti elättämään itsensä, eivätkä tule vain tukijärjestelmän piiriin. Tämä olisi mahdollista myös Suomessa., Mäntylä ja Slunga-Poutsalo sanovat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)