Verkkouutiset

Perussuomalaiset vaatii kiintiöpakolaisjärjestelmän jäädyttämistä

Suomen tulee puolueen mukaan myös lopettaa välittömästi sisäiset siirrot Italiasta ja Kreikasta ja kieltäytyä osallistumasta uusiin taakanjakojärjestelyihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten mukaan Suomi on kokonaisuutena katsoen ottanut liikaa vastuuta kannettavakseen turvapaikanhakijoiden osalta, eikä maan tulisi auttaa Italiaa sinne kasvavissa määrin saapuneiden hakijoiden vastaanottamisessa.

”Perussuomalaiset katsovat, että Suomen tulee lopettaa välittömästi sisäiset siirrot Italiasta ja Kreikasta ja kieltäytyä osallistumasta uusiin taakanjakojärjestelyihin. Sisäiset siirrot eivät ratkaise siirtolaiskriisiä vaan pahentavat sitä, sillä ne luovat siirtolaisille houkuttimen saapua meren yli Italiaan ja Kreikkaan”, kerrotaan puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meren allekirjoittamassa tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lisäksi kansallinen kiintiöpakolaisjärjestelmä on perussuomalaisten mukaan jäädytettävä, kunnes turvapaikkashoppailijoiden vaellus Euroopan sisällä ja muiden maiden kautta Suomeen saadaan kuriin, sekä palautettava rajavalvonta väliaikaisesti Ruotsin-vastaiselle rajalle.

”Turvapaikanhakijoiden saapuminen Ruotsista tuhoaa turvapaikkajärjestelmän uskottavuuden.”

EU:n tasolla Suomen tulee perussuomalaisten mielestä työskennellä sen hyväksi, että tekeillä oleva yhteinen turvapaikkajärjestelmä ottaa huomioon tämän päivän siirtolaisuuden realiteetit eikä luo siirtolaisille epäterveitä sosiaaliturvaan, oleskelulupiin tai perheenyhdistämiseen liittyviä houkuttimia.

”On ensiarvoisen tärkeää lopettaa hallitsematon liikenne Välimerellä tekemällä yhteistyötä lähtö- ja kauttakulkumaiden kanssa, ja toisaalta estää sekundäärinen muuttoliike Schengen-alueen sisällä ottamalla käyttöön rajavalvonta sisärajoilla”, tiedotteessa sanotaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)