Verkkouutiset

Pentti Linkola Karjalaisessa: Homoseksuaalisuus myönteistä, lesbot eivät – tästä syystä

Radikaalivihreän Pentti Linkolan mielestä Heidi Hautalan ei olisi pitänyt erota kehitysministerin tehtävästä.

Sunnuntaisuomalaisen haastattelun ympräistöfilosofi Pentti Linkolasta, 81, on julkaissut muun muassa Karjalainen. Linkolan mukaan ”muuta viisautta meillä ei ole kuin pysähtyä ja mennä kehityksessä taaksepäin. Lopetetaan rakentaminen ja pudotetaan palkat ja eläkkeet puoleen. Ihmisen kuormitusta luonnolle on kerta kaikkiaan vähennettävä”.

Hänen mielestään maapallolla on aikaa enää ”muutama onneton vuosisata”.

Haastattelijalle tarinoivan Pentti Linkolan mukaan juutalaiset ja saksalaiset kuuluvat maailman kansoista älykkäimpiin. Sen sijaan Afrikan kansat ”edelleen vain kinastelevat keskenään, mistä ei voi syyttää kolonialismia, joka loppui vuosikymmeniä sitten. Missä ovat suuret afrikkalaiset säveltäjät ja kirjailijat?”.

Linkola oli näkyvänä vaikuttajana mukana vihreää liikettä käynnistettäessä 1980-luvulla, mutta jäi linjallaan vähemmistöön. Hän sanoo, että jos olisi nyt ollut vihreä kehitysministeri Heidi Hautala ”olisin sanonut suoraan että tietenkin autoin Greenpeacea, joka yrittää vakavissaan pelastaa tätä maailmaa”.

Pentti Linkola arvostelee vihreitä sosiaalisten kysymysten nostamisesta keskiöön.

”Olen rajattoman kyllästynyt siihen, kuinka paljon on jaksettu jauhaa näitä homoseksuaalien asioita, vaikka he edustavat hyvin pientä osaa väestöstä. Homoseksuaalisuus on siten positiivinen ilmiö, että se vähentää syntyvyyttä miesparien osalta. Mutta valitettavasti lesbot, onnettomat, melkein aina hankkivat lapsia tavalla tai toisella”, Linkola sanoo.

Hänen mukaansa ”ei ainakaan missään nimessä saa köyhien maiden ihmisiä kuskata tänne. Tullessaan länsimaisten lihapatojen ääreen heidän kuormituksensa luonnolle kymmenkertaistuu”.

Uusimmat
MAINOS