Verkkouutiset

Patruunoiden kotisäilytystä koskeva säännös korjataan

Työ- ja elinkeinoministeriö palauttaa patruunoiden kotisäilytystä koskevan säännöksen entisen sisältöiseksi vielä syyskuun aikana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Työ- ja elinkeinoministeriö ottaa saadun palautteen vuoksi räjähteiden turvallisuutta koskevan asetuksen patruunoiden kotisäilytystä koskevan kohdan välittömästi uudelleen arvioitavaksi, selviää ministeriön tiedotteesta.

Tarkoituksena on palauttaa kotisäilytystä koskeva säännös entisen sisältöiseksi vielä syyskuun aikana. Patruunat ja ruuti tulee sen jälkeen edelleen säilyttää riittävän huolellisesti ja varovaisesti sekä lukitussa kaapissa siten, että ne eivät joudu asiattomien haltuun. Uuden asetuksen lisävaatimuksista luovutaan.

Saatu palaute on osoittanut, että patruunoiden ja muiden kotona säilytettäviin ampuma-aseisiin liittyvien ampumatarvikkeiden säilytys olisi perusteltua järjestää yhdenmukaisesti aseiden kanssa.

Työ- ja elinkeinoministeriö arvioi sääntelyn uudistamista siksi jatkossa yhdessä ampuma-aselaista vastaavan sisäministeriön kanssa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta nyt tehtävän korjauksen aikatauluun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)